"Terrasjesweer"

De zon hoeft zelfs niet echt te schijnen, we hebben allemaal nood aan de zachtere temperaturen, zowel in de dag als 's avonds. De maanden maart en april kunnen nog voor mindere momenten zorgen qua temperatuur of zon, maar vanaf dit weekend gaan we echt beginnen genieten. Het is weer "Terrasjesweer", de uitdrukking die iedereen graag in de mond neemt. 

"Terrasjesweer" is een term die verwijst naar het type weer dat perfect is om buiten op een terras of patio te zitten en te genieten van een drankje of een maaltijd in de open lucht.

Over het algemeen wordt "terrasjesweer" gebruikt om mild en zonnig weer te beschrijven, meestal tijdens de lente of zomermaanden. Het is het soort weer dat mensen naar buiten trekt en ze laat genieten van de schoonheid van de natuur.

Het concept van "terrasjesweer" is erg populair! We houden er allemaal van om buiten te socializen en te profiteren van het goede weer wanneer dat mogelijk is.

En zoiets ontgaat ook VDL niet. Voor u als uitbater van een horecazaak, of als particulier die zijn of haar terras wil inrichten of een nieuwe touch wil geven, hebben we een speciale aanbieding gelanceerd waarbij u op al onze outdoor artikelen een korting van 10% geniet. 

En dit is al enkele van onze klanten niet ontgaan, ondertussen komen de bestellingen binnen.

Het Elfde Gebod in Antwerpen                    Het Elfde Gebod in Antwerpen

Deze actie loopt nog tot 10 mei aanstaande.

Bekijk ons ruim assortiment aan alle outdoor artikelen en geniet ook van deze korting! Shop op VDL Online Shop en laat uw klanten in uw horecazaak of uzelf als particulier met familie en vrienden thuis, weldra genieten van terrasjesweer op uw nieuw of nieuw ingericht terras.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd