Prijsaanpassing

Beste Klant,

Hierbij delen we u mee dat wij genoodzaakt zijn om prijsaanpassing te doen in onze artikellijst. Helaas is het zo dat de kosten voor internationaal containervervoer na de wereldwijde lockdowns, de blokkade van het Suezkanaal en sluiting van grote Chinese havens, tegen alle verwachtingen in het begin van dit jaar nog altijd torenhoog zijn.
Bovendien is er door de coronacrisis ook een wereldwijde schaarste ontstaan aan grondstoffen die nodig zijn voor de productie van heel veel producten.
U zult ongetwijfeld in het nieuws hebben meegekregen dat nieuweprijsstijgingen op de wereldmarkt daardoor onvermijdelijk zullen zijn. Helaas zijn onze artikelen daarop geen uitzondering.

Binnen VDL nv hebben we ervoor gekozen om geen algemene procentuele prijsverhoging door te voeren op het hele assortiment, maar om per product/productcategorie zorgvuldig te kijken naar de impact van de bovengenoemde kostenstijgingen. De prijsaanpassing kan dus per artikel verschillen.

Wij houden de ontwikkelingen nauwgezet en van dag tot dag in de gaten en zullen, zodra dat weer mogelijk is, deze aanpassing terug corrigeren. Wij blijven hoe dan ook focussen op onze strategie voor nog betere dienstverlening, waarin beschikbaarheid en voorraadniveau een belangrijke pijler is en blijft.

Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Voor een volledig overzicht van ons assortiment kunt u natuurlijk altijd kijken op onze website www.vdlnv.be of op onze webshop.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw accountmanager.

Met vriendelijke groeten,

Harald Myklebust

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd